Muse - Falling Away With You

Sebenarnya saya lebih suka lagunya Muse yang Hysteria, Sing for Absolution atau Time is running out, sedangkan untuk yang Falling Away With You tidak terlalu suka, awalnya saja yang bagus. Cuma karena gara-gara ada yang bilang kalo lagu Falling Away With You dijiplak oleh D'masiv - Jangan Menyerah, saya jadi ingin melihat seberapa mirip sih hasil jiplakannya?

Coba anda lihat dan bandingkan sendiri :


Ini lirik lagu Falling Away With You :

I think our lives have just begun

and I'll feel my world crumbling,
and I'll I feel my life crumbling
and feel my soul crumbling away
and falling away,
falling away with you

staying awake to chase a dream
tasting the air you're breathing in
I hope I won't forget a thing

promise to hold you close and pray
watching the fantasies decay
nothing will ever stay the same

and all of the love we threw away
and all of the hopes we've cherished fade
making the same mistakes again
making the same mistakes again

and I feel my world crumbling,
and I feel my life crumbling down,
I can feel my soul crumbling away,
and falling away,
falling away with you

all of the love we left behind
watching the flash backs intertwine
memories I will never find
memories I will never find

Lalu coba dengar mp3-nya, seberapa mirip kedua lagu tersebut?



1 comments:

hardesign PHOTOGRAPHY | August 9, 2009 at 2:21 AM

mana yg mirip coba... cuman intro nya aja yg rada2 mirip dikit... tp kalo liriknya gw gak tau secara gw bukan orang bule..hehe

Post a Comment

Chika's blog © 2008. Blog design by Randomness